WERKEN BIJ LACENT

Op zoek naar een mooie baan met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden? Nu niets gevonden? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Je kent die teksten wel: “Wil je werken in een dynamische omgeving, hou je van een uitdaging en haal je graag het beste uit jezelf, samen met enthousiaste collega’s?” Als je zo’n tekst leest, dan weet je dat die dynamische omgeving waarschijnlijk niet zo dynamisch is en dat die enthousiaste collega’s waarschijnlijk helemaal niet zo enthousiast zijn. Dat zullen wij dan ook niet over onszelf zeggen. Hoewel het natuurlijk wel zo is. Als je samen met het grootste online warenhuis van Nederland in één gebouw zit, dan heb je over gebrek aan dynamiek niet te klagen.

 

En met genoeg uitdaging zit het ook wel goed. Wanneer je op een verantwoorde manier meer mogelijk wilt maken voor klanten van wehkamp.nl, moet je voortdurend scherp blijven. Je blijft op de hoogte van nieuwe technieken, houdt de wetgeving goed in de gaten en anticipeert op maatschappelijke ontwikkelingen.

 

Tot slot die enthousiaste collega’s. Hoe enthousiast die collega’s zijn, dat weet je pas als je hier zelf werkt. Dus komen we bij de hamvraag: wat kun jij toevoegen aan Lacent? Doordat wij voortdurend in beweging blijven, zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s.

VACATURES

Klik op een van de vacatures voor meer informatie.